Bazár! Csapj le a legjobb akciós darabokra karácsony után

Amíg a karácsonyi ajándékokkal nem tudjuk megvárni az ünnepek utáni nagy leértékeléseket, addig, ha magunknak szeretnénk beszerezni egy-egy szebb darabot, nem kell kapkodni. A legtöbb üzlet már a két ünnep között leszállítja az árait, de januártól egészen biztosan hatalmas akciók lesznek. Mutatunk is ezekből néhányat!

Ha sikerült egy kis pénzt megspórolnod decemberben, esetleg pénzt kaptál karácsonyra, eljött a te időd. Ha most körülnézel, biztosan találsz olyan ruhát, amelyet korábban drágálltál, de most jelentősen olcsóbban megkapod. Persze ilyenkor sem kell ész nélkül költekezned, de ha beleszeretsz valamiben, kisebb áldozatot kell hoznod érte. Egy kis ajándékot pedig te is megérdemelsz, nem igaz?

Ha eddig csak vágytál egy szép órára, itt az idő, hogy szert tegyél egyre. Annak ellenére, hogy ma már okoskészülékeken is megnézhetjük, mennyi az idő, egy karóra mindig elegáns alapdarab marad. Igaz ez egy hosszú szárú fekete csizmára is, amely évek alatt sem megy ki a divatból, így szükség esetén bármikor bevethető. Jól kombinálható akár hosszú ruhával, de miniszoknyával és farmerrel is felveheted.

Forrás: Answear

Bár januárra már biztosan több jó meleg kabátot is beszereztél: dzsekit és elegánsat egyaránt, most megengedhetsz magadnak egy különlegesebb, nem mindennapi használatra szánt darabot. Ha leértékelve teszel szert rá, nem fogod bánni, hogy nem mindennap viseled. Ugyanez igaz a táskákra, amiből sosem elég. Ha több táskát váltogatsz, választhatsz egy igazán különlegeset, de ha a klasszikus, fekete válltáska áll hozzád közel, akkor most azt is megszerezheted sokkal jobb áron, mint az év többi részében. A bakancsokból és cipőkből épp úgy mint a táskákból sem lehet sok soha. A januárban megvásárolt melegebb darabot még jónéhány hónapig viselheted, és biztosan őszre se megy ki a divatból.

Forrás: Answear

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés