Ezzel lepd meg a szeretett férfit Karácsonyra: ajándék ötletek urak számára

Vészesen közeleg a Karácsony és sokan bizonytalanok azzal kapcsolatban, milyen ajándékokat tegyenek a fa alá férfi hozzátartozóiknak. Ehhez adunk most egy kis segítséget.

A nőknek mindig sokkal könnyebb vásárolni, mint a férfiaknak. Egy szép táska vagy egy elegáns ékszer bármikor leveszi a hölgyeket a lábukról. Az urak azonban okozhatnak némi fejtörést. Annak érdekében, hogy az ajándékvásárlás ne legyen stressz forrás, hoztunk néhány szuper karácsonyi ajándék ötletet, amivel férfi szeretteinket lephetjük meg.

Egy elegáns, meleg pulcsi, vagy egy jól kombinálható póló szerencsés választás lehet férfiak számára.

Ha bármilyen ruhadarabot vásárolsz férfi ismerődnek, családtagodnak, fontos, hogy meggyőződj a pontos méretekről, illetve arról, milyen stílust is kedvel igazán. Az általunk ajánlott felsőruházatok között biztosan megtalálod fazonban és stílusban is azt, ami örömet okozhat az ajándékozáskor.

1. Diesel 41 990 Ft, 2. Medicine 5 590 Ft, 3. Levis 7 990 Ft, 4. Medicine 4 400 Ft, 5. Review 6 990 Ft Forrás: Answear

Egy szépen szabott ing elegáns és tökéletes megoldás lehet az urak számára. Legyen az egy egyszínű fehér, fekete vagy éppen mintás, extravagáns darab, a férfiak imádják magukra ölteni ezeket a finom anyagból készült minőségi darabokat. Ebben az esetben is fontos vásárlás előtt kideríteni szeretteink méretét. Ingvásárláskor a kar hossza és a nyakbőség is fontos szempont lehet.

1. S.Oliver 7 290 Ft, 2. Pierre Cardin 15 990 Ft, 3. Only&Sons 7 990 Ft, 4. Selected 10 490 Ft, 5. Scotch&Soda 15 990 Ft Forrás: Answear

Amennyiben nem ruhát szeretnénk ajándékozni Karácsonykor férfi szerettünknek, kedvünkre válogathatunk ezekből a trendi és minőségi kiegészítőkből. Egy elegáns karóra, egy praktikus bőrpénztárca vagy egy bőrkesztyű bármikor mosolyt csalhat a férfiak arcára. Ha úgy döntünk, hogy kiegészítőt vásárolunk, ebben az esetben is elengedhetetlen megfigyelni a szóban forgó férfi stílusát és szokásait. Ha így teszünk, garantáltan tökéletes ajándékot választhatunk.

1. Medicine 2 930Ft, 2. PepeJeans 10 490Ft, 3. Medicine szett 5 590 Ft, 4. EmporioArmani 51 990 Ft, 5. Levi's 10 490 Ft Forrás: Answear

Manapság már a legtöbb férfi visel a stílusához passzoló táskát, amiben a legfontosabb használati tárgyait, mindennapi kellékeit tárolja. Egy sportos hátizsák, egy övtáska vagy egy elegánsabb fazonú kézitáska szintén jó döntés lehet.

1. JOOP 41 990 Ft, 2. Armani Exchange 25 990 Ft, 3. Emporio Armani 13 990 Ft, 4. Trussardi Jeans 41 990 Ft, 5. Guess Jeans 33 990 Ft Forrás: Answear

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a fent említett kategóriák közül melyik passzolna a legjobban a szóban forgó férfihoz, mindenképpen kérjük ki azok véleményét, akik jól ismerik az urat. Mindenképpen győződjünk meg arról, hogy olyan ajándékot választunk, aminek biztosan hasznát tudja venni a számunkra kedves férfi.

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés