Ezt viseld az edzőteremben!

Az új év kezdetén sokan fogadják meg, hogy egészségesebb életmódra váltanak, és a mindennapjaik részévé teszik a mozgást. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő öltözet! Sokkal szívesebben és lelkesebben vágnak bele az emberek a mozgás örömeibe, ha mindezt kényelmes, praktikus és mégis mutatós ruhákban tehetik.

Egyre népszerűbb az egészséges életmód, amelynek a sport a szerves része. A mozgás pozitív hatásait talán nem is szükséges részletezni, hiszen mindenki tudja már, hogy elengedhetetlen ahhoz, hogy fitten, frissen és erőnk teljében élhessünk. Nem véletlen, hogy az újév napján a legtöbben azt fogadják meg, ezentúl rendszeresen sportolni fognak.

1. Adidas Performance 24 990 Ft, 2. Nike sportswear 9 490 Ft, 3. Fila 6 290 Ft, 4. Skechers 16 990 Ft, 5. Reebok 13 990 Ft, 6. Under Armour 15 990 Ft Forrás: Answear

Az ezt követő időszakban meg is telnek az edzőtermek, zsúfoltabbak lesznek a futópályák, és megcsappannak a sportszereket árusítók készletei. Nem meglepő, hogy a kezdéshez mindig szükség van egy kis löketre, és arra is, hogy a megfelelő felszerelést beszerezze az ember. Szerencsére ebből azért nincs hiány.

A sportruházatoknak ma már olyan széles a választéka, mint a hétköznapi viseleteknek. Ráadásul már nem csak praktikus és strapabíró, a célnak megfelelő darabokat vásárolhatunk, hanem egyedi, színes és jópofa öltözékeket is. Persze sportolás közben nem a kinézet a legfontosabb, de valljuk be, egy-egy mókás, vagy éppen csinos darabban még nagyobb öröm a mozgás, és ez bizony fontos! Bazárunkban összeszedtünk néhány olyan sportruházatot, amelyek kényelmesek, mégis mutatósak: ezekben biztosan jól fogod érezni magad, mindegy, milyen mozgásformát választasz. Válogass kedvedre, ne az öltözék legyen az akadálya annak, hogy elkezdj sportolni, hiszen bőven találni olyan darabokat, amikben még izzadni is élvezet!

1. Puma 19 990 Ft, 2. Adidas Originals 12 990 Ft, 3. Reebok 7 990 Ft, 4. New Balance 13 990 Ft, 5. Cardio Bunny 11 490 Ft Forrás: Answear

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés