Így lehetsz csinos réteges öltözködéssel - Tippek, hogy télen is jól nézzél ki

Nyakunkon a tél, és ha nem szeretnénk megfagyni, a legjobb, amit tehetünk, ha rétegesen öltözködünk. Bár a réteges öltözködés praktikus, hiszen, ha melegünk van, egyet akár le is vehetünk belőlük, sokan mégsem szeretik, ugyanis, ha nem jól választjuk meg az egymásra húzott ruhadarabokat, könnyen úgy tűnik, mintha a kelleténél kicsit többet ettünk volna. Nos, ennek nem kell feltétlenül így lennie, a lényeg, hogy körültekintően állítsd össze a szettedet.

Kardigánok

Praktikusak, csinosak és akár melegek is lehetnek a kardigánok, amelyek kiváló „segítőink” lehetnek, ha rétegesen akarunk felöltözni. Pólók, blúzok, topok fölé is ideális választás, ha pedig egy könnyű darabot választunk, ha melegünk van, könnyen belefér a táskánkba.

Forrás: Answear

Övek

A nem túl alakbarát réteges öltözködés jolly jokerei lehetnek az övek, amelyek a megjelenést segítenek finomabbá, nőiesebbé varázsolni. Nem csak kardigánra, de kabátokra is bátran használhatjuk őket. A túl vastag öv azonban vaskossá tehet téged is, így inkább vékonyabbat használjunk, és semmiképpen se húzzuk túl szorosra, hiszen az nem is szép, és nem is kényelmes. Optikailag tovább javíthatsz az összképen, ha öv mellett magas sarkúval egészíted ki az öltözéket.

Színharmónia

A réteges öltözködés egyaránt kedvel a színek extrém párosításának is, de ha nem feltűnően, hanem visszafogottabban, szolidabban szeretnénk kinézni nagyon jó ötlet, ha minden darabod ugyanannak a színcsaládnak egy-egy más árnyalata.

Forrás: Answear

Különböző méretek

Nagyon klasszul nézhet ki, ha váltogatod a mérteket egy szetten belül. Egy szűkebb garbó felett jól mutat egy hosszabb tunika: csinos leszel és fázni sem fogsz.

Aláöltözők

Attól függően, hogy mennyire fázol, egy leggings, egy trikó, esetleg egy plusz zokni sokat segíthet. Ezek általában vékony, testhezálló anyagból készülnek, így optikailag sem vastagítanak.

A vastag pulcsiknál tarts mértéket

Akármennyire is fázós vagy, ha csak nem szánkózni vagy kirándulni indulsz, ne húzzál egymásra több vastag pulóvert: ez esztétikailag sem túl jó választás, és az sem előnyös, ha nehezen mozogsz a nehéz rétegekben.

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés