5 praktikus ruhadarab és kiegészítő, amire minden anyukának szüksége van

Egy anya életét alapvetően a praktikum vezérli: legyen minden ruha kényelmes, és lehetőleg tiszta, a smink percek alatt elkészíthető, a kiegészítők pedig célszerűek, hogy megkönnyítsék a hétköznapokat. Íme, 5 dolog, ami nem hiányozhat egy anyuka kelléktárából sem!

Kényelmes melltartó

Sok esetben a melltartó a nők rémálma. Míg a férfiak szerint ez a legdögösebb fehérnemű, a hétköznapokban a nők számára gyakran inkább terhet és kényelmetlenséget jelent. Mivel a nők és az anyukák számára rendkívül fontos a komfortérzet, ezért egy tökéletes melltartó bizony nem hiányozhat a szekrényből. Ami nem szorít, amiben jó érzés mozogni, ami szinte észrevehetetlenül simul a testre. 

Pakolós táska

Egy anyuka táskájának bizony ezerféle dolgot kell elrejtenie. A kisgyermekes anyukák pontosan tudják, mennyi holmival jár akár csak egy hosszabb sétára vagy kirándulásra elindulni. Egy kis rágcsálnivaló, egy kis víz, plusz pelenka, törlőkendő, akár egy váltóruha, egy pulóver, játék, és akkor még a saját dolgaidat is be kell préselned mellé. Egy mindent elnyelő, pakolós varázstáska minden anyuka alapkelléke. 

Forrás: Shutterstock

Menő sportcipő

A rohangálós napokon, főleg ha a kicsit is magaddal kell vinned, biztosan nem az a fő szempont, hogy kicsípd magad. De miért is kellene? Egyébként is, most a sportos stílus a legtrendibb. Érdemes egy vagány kis sportcipőt beszerezned, amit bármelyik farmerodhoz fel tudsz kapni, és ezzel már kész is a tökéletes outfit. 

Becsben tartott felsőrész

Na jó, a tökéleteshez még nem árt egy laza, de helyes kis felső, akár póló vagy pulóver, amit nem veszel fel büfiztetéshez vagy homokozáshoz, így nem utolsósorban tiszta is marad, és azokra a pillanatokra tartogathatod, amikor kimozdulnál egy kicsit. Ha kávéznál egyet a barátnőddel, ha elszaladnál fodrászhoz, nem fogod megbánni, hogy egy felsőt elkülönítettél.

Esőkabát

A kisbabás anyukáknak az esőkabát nagyon jó barátja. Hiába, nem tudunk még két kart növeszteni, hogy jusson egy a babakocsinak, a táskának, annak, hogy valamit megigazgassunk, és még az ernyőnek is. Az esőkabáttal sokkal kényelmesebben lehet mozogni, mindkét kéz szabadon marad az egyéb, fontosabb dolgok számára. 

Forrás: Shutterstock

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés