Bazár! Praktikus és gyönyörű kiegészítők nőknek

Itt a karácsony, és lehet, hogy még te sem döntötted el, mivel ajándékozd meg szeretteidet. Ha szeretnéd meglepni párodat vagy bármelyik hölgyismerősödet, bazárunk inspirációt adhat számodra ehhez. Nívós márkákból válogattunk össze néhány terméket, amelyek közül biztosan elnyeri valamelyik a te, illetve a megajándékozott tetszését is.

Minden nő ruhatárában helyet kapnak az egyszerűbb, hétköznapi viseletre használt holmik ugyanúgy, mint a drágább, alkalmi ruhák, kiegészítők. Ha tudod, hogy a párod, édesanyád vagy bármely nőismerősöd az elegancia szerelmese, neked biztosan megéri egy táskára, gyönyörű kendőre vagy bármely kiegészítőre néha több pénzt is áldozni.

Szinte nincs olyan nő, akit ne varázsolna el egy gyönyörű ékszer. Egy szép nyakláncra például egészen biztosan senki nem mond nemet, de ha mégsem ezt tartod a legjobb választásnak, akkor is számos holmi közül válogathatsz. Egy elegáns óra nem csupán szép, de praktikus is, de telefontokra és pénztárcára is szinte mindenkinek időről időre újra szüksége van. Ezek azok a kiegészítők, amelyek idővel a napi használat miatt nagyon a szívünkhöz nőnek, ezért nem mindegy, hogy milyet választunk. Mielőtt megrendeled az ajándékodat, gondold végig, milyen stílust is szeret az, akinek a holmit szánod: így egészen biztosan nem fogsz mellé.

1. Guess Jeans 8 990 Ft, 2. Fossil 39 990 Ft, 3. Calvin Klein telefontok 15 990 Ft, 4. Guess Jeans 15 990 Ft, 5. Desigual 9 990 Ft Forrás: Answear

Sok kiegészítővel a legegyszerűbb öltözék is feldobható. Egy kesztyű vagy egy táska például sokat elárul viselőjéről, érdemes ezekből letisztultat és igényeset választani. Utóbbiból pedig soha nem lehet elég egy nő gardróbjába: a sportostól az elegánsnak mindnek helye van. Egy szép és márkás táska soha nem megy ki a divatból, ráadásul sok éven keresztül használható, nem megy tönkre gyorsan, tartós, örök darab lehet. Ha párod vagy nőismerősöd, akit megajándékoznál rajong az eleganciáért, egy fémcsattal díszített övvel sem nagyon foghatsz mellé.

1. Twinset 31 990 Ft, 2. Pinko 25 990 Ft, 3. Tommy Jeans 14 990 Ft, 4. KarlLagerfeld 72 990Ft, 5. Lauren Ralph Lauren 84 990 Ft Forrás: Answear

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés