Ruhák az elegancia jegyében: hangolódj az ünnepi pillanatokra

Közeleg a december, az év legvarázslatosabb hónapja. Ebben az időszakban sok olyan ünnepélyes pillanat lehet, amikor kicsit elegánsabban, csinosabban akarunk felöltözni, például egy karácsonyi koncert, színház, vagy éppen céges összejövetel alkalmával. De legkésőbb a karácsonyfa mellett mindenki szeret nemcsak lelkében, de testével is ünneplőbe öltözni. Ehhez adunk most tippeket!

Pulóverek

1. Twinset 39 990 Ft, 2. Red Valentino 109 990 Ft, 3. Trussardi Jeans 34 990 Ft, 4. Silvian Heach 23 990 Ft Forrás: Answear

A pulóverről általában a kényelem, a komfort jut eszünkbe, de mennyire jó, amikor mindez eleganciával, egy kis csillogással párosul. Ünnepi alkalmakra választhatsz ilyen stílusú pulóvert is, amihez egy pliszírozott, műbőr, vagy éppen szatén szoknya szuper választás, de ha ragaszkodsz a nadrághoz, egy élére vasalt kosztümnadrággal is elegáns lehetsz.

Ruhák

1.RedValentino 199.990 Ft, 2. Diesel 44.990 Ft, 3. Twinset 63.990 Ft, 4. LiuJo 59.990 F Forrás: Answear

Egy ruha rendkívül elegáns és nőies választás az ünnepi alkalmakra. Keresd az ünnepi színeket: az ezüstöt, az aranyat, a csillogó feketét, vagy éppen a pirosat. Míg a pulóveres összeállításhoz egy bokacsizma is ideális választás lehet, ezek a ruhák már inkább a klasszikus tűsarkúért kiáltanak. A többi kiegészítőd is legyen finom, elegáns, összhangban az öltözékeddel.

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés