A gyerekruhák nem csupán öltözetet, de stílust és önbizalmat is jelentenek – Válogass a téli darabokból!

A gyermekruha vásárlás mindig egy külön műfajba tartozott, hiszen azzal, hogy mit adunk gyermekünkre, nem csak őt, hanem saját magunkat is meghatározzuk. Alakítjuk vele az ízlését, tanítjuk a színek és anyagok harmóniájára, stílussal ruházzuk fel, szó szerint. Nagyon fontos tehát, hogy élete későbbi szakaszaiban kamatoztathassa azt a fajta rejtett tudást, amivel mi szülők, ruhái kiválasztásával, összeválogatásával megajándékozzuk őt.

A színek terén engedjük gyermekünket szabadon dönteni: a piros például ma már abszolút uniszex szín, a sötétkék pedig a lányokon is jól mutat.

A fiúk esetén érdemes kísérletezni a komolyabb és a vagánybab darabokkal, sőt, ezek kombinációjával is. Érezz rá, hogy gyermeked melyikben érzi jobban magát. Rettentően kispasis például egy felnőtt pulóver kicsinyített mása, de a farmer-ing párosítással sem lehet mellélőni. A farmeranyag egyébként is jó választás egy energikus kisfiú számára, hiszen nehezebben szakad és még akkor is divatos marad, ha itt-ott netán megkopna. A téli kabátok terén is számtalan lehetőség közül választhatsz, amire érdemes figyelni, hogy a derekánál mindig legyen hosszabb és könnyen tudjon benne mozogni.

1. PepeJeans 5 990 Ft, 2. GuessJeans 8 990 Ft, 3. NameIt 7 490 Ft, 4. NameIt 8 990 Ft, 5. GuessJeans 15 990Ft, 6. Sorel 21 990 Ft, 7. Levi's 9 990 Ft, 8. Mayoral 6 990 Ft Forrás: Answear

A lányok imádják a csillogós szoknyákat, ezekről pedig télen sem kell lemondaniuk, hiszen egy vastagabb harisnyával bátran viselhetik. A flitterekről és glitterekről azonban egy farmeres lánynak sem kell lemondania, hiszen a nadrágon, felsőkön is megjelenhetnek. Egy kishölgy szereti utánozni édesanyját, mivel ő az első számú példaképe, hozzá igazodik. Épp ezért lehet neki már egészen kiskorban táskát venni, amiben elfér pár aprósága. A nőiességet nem lehet elég korán kezdeni, de semmiképp sem szabad erőltetni.

1. PepeJeans 4 690 Ft, 2. GuessJeans 14 990 Ft, 3. GStar Raw 6 990 Ft, 4. Desigual 9 990 Ft, 5. Coccodrillo 5 450 Ft, 6. Geox 23 990 Ft, 7. LiuJo 49 990 Ft, 8. PepeJeans 20 990 Ft Forrás: Answear

A gyermek téli cipőnek egyszerre kell megfelelnie a praktikumnak és a dizájnnak. Érdemes természetes anyagból készült csizmát választani, mivel ezekbe nem fog beleizzadni a kicsi lába, ugyanakkor kellően tartja a bokáját.

A legjobb, ha együtt választjátok ki gyermeked ruhatárának meghatározó darabjait.

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés