Tökéletes outfitek, melyeket egy hüttében lehet viselni

Egy hütte nem csupán az egész napos síelés, snowboardozás után hat üdítően az emberre, de akár egy kiadós kirándulás méltó lezárása is lehet. A hófödte lejtők és fenyvesek között megbúvó „menedékház” forró itallal és meleg étellel várja a hidegtől megfáradt vendégeit, ám arról, hogy divatos légy, még a zord időben sem kell lemondanod.

Bár a hüttéknek sokféle változata ismert, a leggyakoribbak a hagyományos teraszos faházak. Nem mindegy azonban, hogy a hegyen hol helyezkedik el. Egy középmagason lévő, fák ölelésében lévő hüttébe érdemes melegebben öltözni, mivel a hegycsúcson lévővel ellentétben, ide nem ér el olyan erősen a nap meleg fénye. Mi minden helyzetre kínálunk divatos darabokat, melyekkel megfázás nélkül lehetsz te a legjobban öltözött.

A sapka, sál és kesztyű mellett vannak más alapdarabok is, melyek a hóval borított tájon elmaradhatatlan elemei egy tökéletes outfitnek.

Hagyományos darabok

Egy modern hótaposóval nem lehet mellé lőni. Nem csupán meleg és vízhatlan, de a havas tájon nem is lehetne megfelelőbb lábbelit elképzelni, ha ledobnád a sí- vagy snowboard cipődet a szálláson, hogy elsétálj a legközelebbi hüttébe. Könnyű belebújni és rengeteg verzióban kapható.

A síkabátod is egyszerűen csak akaszd a fogasra és bújj bele például egy tollal bélelt, hosszabb darabba, ami akkor is melegen tart, ha nem fűt a sportolás heve. Ugyanilyen fontos egy puha pulóver is, hiszen a fűtött hüttében hamar lekerül majd rólad a kabát. Amennyiben fázós vagy, szavazz magadnak egy szőrmés mellényt.

1. Twinset 60 990 Ft, 2. Answear 19 990 Ft, 3. Moon Boot 39 990 Ft, 4. The North Face 12 990 Ft, 5. Guess Jeans 49 990 Ft Forrás: Answear

Merészebb választás

Abban az esetben, ha szeretnéd megmutatni a sportosabb, vagányabb énedet, egy trendi túrabakancs, vastag harisnya és kötött pulóverruha kombináció kitűnő választás. Ne feledd, attól mert egy hüttében kortyolod a forró teát vagy a forralt bort, még nem kell teljesen elengedned az utcai viseleted. A fényesebb anyagú kabátok, nadrágok és táskák kitűnően illeszkednek ebbe a térbe is, hiszen a stílus remekül kombinálható az aktuálisan elvárt praktikummal.

Ne feledd, a réteges öltözködésnek nem csak az a célja, hogy melegen tartson, de ennek köszönhetően egy hüttében is mindig a legjobb formádat mutathatod.

1. Answear 11 490 Ft, 2. Medicine 10 490 Ft, 3. Diesel 37 990 Ft, 4. Camper 60 990 Ft, 5. After Label 144 990 Ft Forrás: Answear

Neked milyen a stílusod?

1. Milyen kabátot viselsz legszívesebben?
1/10
Előző kérdés